Coraz częściej na przyjęciach weselnych spotykamy słodkie bufety, często nazywane są również CandyBar.
Do przygotowania takiej atrakcji potrzebne są szklane naczynia na słodycze, najlepiej z pasującą przykrywką. Wygląda to kolorowo i estetycznie natomiast zawartość takiego słodkiego bufetu zależy od upodobań Młodej Pary, gości oraz czasami koloru i motywu przewodniego imprezy.
Do słodkiego bufetu można użyć pianek, żelków, lizaków, gum do żucia, rafaello, czekoladek, ptasie mleczko, bezy, miętówki, cakepopsy, makaronki, muffinki itp.
Zdjęcia poniżej przedstawiają przygotowane przez nas słodkie bufety.
CandyBar Szczecin tel. 500 646 130 |
CandyBar Szczecin tel. 500 646 130 |
CandyBar Szczecin tel. 500 646 130 |
CandyBar Szczecin tel. 500 646 130 |
CandyBar Szczecin tel. 500 646 130 |
CandyBar Szczecin tel. 500 646 130 |
CandyBar Szczecin tel. 500 646 130 |
CandyBar Szczecin tel. 500 646 130 |
CandyBar Szczecin tel. 500 646 130 |
CandyBar Szczecin tel. 500 646 130 |
CandyBar Szczecin tel. 500 646 130 |
CandyBar Szczecin tel. 500 646 130 |
CandyBar Szczecin tel. 500 646 130 |
|
|
CandyBar Szczecin tel. 500 646 130 |
CandyBar Szczecin tel. 500 646 130 |
CandyBar Szczecin tel. 500 646 130 |
CandyBar Szczecin tel. 500 646 130 |
Brak komentarzy :
Prześlij komentarz